Este cunoscut faptul ca atunci cand te apuci de cura un stil de viata sanatos arunci (dai altcuiva) tot de prin casa ce te-ar distrage de la mancare sanatoasa (cipsuri, dulciuri, biscuiti, mezeluri,saratele, alune in doze considerabile (10-15 pe protie sunt recomandate)). Dar cum faci sa te opresti din mancat sau ce faci cand la scurta vreme dupa ce ai mancat iti vine pofta de o extra-portie?
Citește continuarea »

La 10 zile de “dieta” cantarul ma incurajeaza: 2 kilograme in minus :d . Ma bucur dar nu vreau sa ma entuziazmez foarte tare, de teama sa nu ma imbat cu apa rece. Am mai tinut eu diete, cel mai important este sa nu renunt. Chiar daca nu in fiecare zi fac nr complet de exercitii recomandat, chiar daca am inceput sa mananc paine
Citește continuarea »

Dupa ce am citit si Slim a lui Carmen Bruma, am mai adaugat cateva trucuri: fara fructe seara, ceai verde dupa mesele principale si am reinceput exercitiile fizice.
Citește continuarea »

In afara de unele deja clasice, cum ar fi inlocuirea maionezei cu iaurt, folosirea unor farfurii mai mici care inseala ochiul, ca creada ca portia e mai mare, atentie mai mare la asezarea mancarii in farfurie,
Citește continuarea »

In sfarsit am primit noua masca de la Hemel –Aromatherapy Herbal Mask si evident am testat-o 😉 Diferente fata de Herbal mask? Poi sunt destule. In timp ce la Herbal Mask plantele se gaseau sub forma de pulbere, in amestec cu argila, Aromatherapy Herbal Mask are ape florale si uleiuri eterice, mult mai eficiente decat pulberea de plante in sine.
Citește continuarea »

De la Mireille Guliano – Frantuzoaicele nu se ingrasa am aflat de dieta cu supa de praz, care seamana pe undeva cu dieta cu supa de varza.

Supa e simplu de facut: 1 kg de praz curatat, partea alba, de preferat, se taie si se pune la fiert. Fierbe aproximativ o ora si asta e tot.
Citește continuarea »

Reteta este destul de simpla, rezultatul este o ciulama de pui mai rafinata.

Copanele si pieptul de pui se pun intr-o tigaie incinsa cu foarte putin ulei de masline. Se adauga o ceapa taiata in 4 si 12 ciupercute albe, curatate, o foaie de dafin si un praf de cimbru.
Citește continuarea »

Victor a împlinit 6 anişori pe 6 decembrie 2008. Şi tot atunci Dan Sântimbreanu s-a hotărât să îl ajute. Victor Damian are caraniofaringiom şi îl doare tare rău capul. De un an de zile suferă tare mult. Victor a fost operat acum un an, însă medicii români nu au putut scoate prea mult din tumoră. Au spus că Victor putea rămâne paralizat. A stat o lună şi jumătate în spital. A făcut diabet insipid, iar Victor bea atât de multă apă încât a ajuns să elimine 6 litri pe zi. Apoi tumora a crescut mai mare decât era…
Citește continuarea »

De 2 zile lucram la pusculita asta:D . Nu suntem cine stie ce priceputi (eu am 2 maini stangi), dar ne-am distrat pe cinste.

Procedeul e simplu: am umflat un balon si l-am imbracat in niste fasii cu gips.Am asteptat 24 de ore sa se usuce, am taiat cu foarfeca o despicatura, am scos balonul si am trecut la pictat, eu si Mara si Andrei. Distractie maxima. Nu prea am potrivit bine picioarele dar important e ca ne-am jucat impreuna.

Pusculita

Atrasa fiind de Franta am descoperit cu ceva vreme in urma cartile lui Peter Mayle pe care le gasesc fascinante si acum si le recitesc cu placere: Un an  bun, Un an in Provence, Din nou in Provence, Viata de caine. De Craciun am primit Lectii de franceza care m-a purtat din nou prin toata Franta, pe la targuri gastronomice traditionale,
Citește continuarea »