Ce ne dorim de la copiii nostri? Cum sa duc un copil de 8 ani intr-o zi la evaluare la romana si pe urma sa alerg cu el prin oras sa ajunga si la consursul de matematica?( ma rog, inteleg ca sunt scoli unde putea merge la 9 la romana si la 11 la Arhimede. Cate concursuri intr-o singura zi? Si pregatirea?) Dupa care are oricum atelier la teatru. Ce credem ca sunt copiii astia? Oricat de buni ar fi sunt doar niste copii. Care e logica asta pentru care un copil nu poate merge la concursuri si la romana si la matematica? Au doar 8 ani, nu e cazul sa faca o fixatie doar pentru o materie, mai ales de la varsta asta.
Citește continuarea »

Vazand martisoarele nazdravanilor din hartie rasucita (quilling)nu ne-am putut abtine sa nu incercam si noi. Va arat primele, poate progresam putin zilele astea, si atunci sa te tii 🙂

martisor

Revin cu urmatoarele:)

Ne-am jucat cu culorile si ne-a placut, chiar daca nu avem talente artistice.

martisoare de hartie



Citește continuarea »

Pe ultima suta de metri va povestesc despre favoritele mele de la Otto, pentru concurs. Recunosc ca m-am hotarat greu, ca m-am gandit si razgandit. Desi cumpar o gramada de lucruri de pe net, la haine imi e destul de greu sa ma hotarasc, imi place sa vad cum imi vin, sa le vad pe mine.

O tinuta de zi pentru mine are musai jeans, si acestia chiar imi plac.

Cu bluza a fost greu, m-am oprit la asta. Un trenci si un pantof cam asa, o geanta asa, preferam bej dar poate nu m-am uitat cu atentie. Mai pentru vara am gasit si o sanda, se pare ca am facut deja o fixatie pentru culoarea asta 🙂


Citește continuarea »

Sunt la capitolul amintirilor :d Mergeam cu Mara la piata, nu avea cu mult peste un an. Cert e ca mergea singura in picioare si eu eram topita toata ca isi dorea toate fructele din piata (pe urma am invatat ca nu exista nici o legatura intre ce vrea un copil sa cumpere si ce vrea sa manance, cel putin pana la o varsta). La un moment dat trece pe langa noi o domnisoara destul de bine imbracata pentru piata de cartier in care ne aflam si care tocmai isi deschidea o ciocolata. Nimic in neregula pana aici, numai ca Mara ramane cu ochii tinta la ciocolata. Domnisoara, bine intentionata presupun,
Citește continuarea »

Am mai povestit despre cat de mult deranjezi cand ai copii. Astazi scriu despre o intamplare de care uitasem, dar mi-am reamintit citind aici.
Am fost la munte fugitiv, pentru ca trebuia sa o aducem pe Mara mai devreme la cresteprinteatru.ro . Am ajuns vineri, dupa pranz, urmand sa ne intoarcem sambata dimineata. Ne-am luat o camera langa tabara, sa nu mai pierdem timpul. Sigur ca nu te duci la munte sa stai in camera. Asta a fost si norocul nostru, pentru ca in toate vizitele prin camera urla muzica de rasuna vila, si imprejurimile. Fie, pranz, dupa-amiaza sau seara.
Citește continuarea »

Nu ne mai ajunge mitocania, o ducem la scoala si o impunem cu forta sa fim siguri ca s-a inteles. Cum poti spune ca buchetul de flori de 8 martie e spaga? Stiu ca sunt cazuri in care se cer cadouri (care se generalizeaza prea des(si de cele mai multe ori cadouri nu flori)) dar a oferi flori undei fete/femei/doamne nu poate fi considerat spaga, cu atat mai mult la anumite ocazii traditionale. Sa desfiintam 8 martie, ca prea le dam spaga doamnelor/domnisoarelor din viata noastra. Sa desfiintam 1 martie si poate chiar primavara cu totul, ca isi permite sa se bage-n viata noastra, sa ne trezeasca din mitocania, pardon, hibernarea in care ne infundasem si ne simteam asa bine..

Iulia Pantazi

Astazi am fost la prezentarea unui Centru Educational pentru copii si Parinti – Iulia Pantazi. Mi-a placut de la inceput, atat ca mod de abordare cat si prin complexitatea problemelor ce-si pot gasi rezolvarea aici: de la ingrijirea si ajutarea copiilor autisti sa devina independenti, consilierea parintilor, educarea bonelor, supravegherea copiilor normali , ateliere de creativitate, diagnostic si multe alte probleme de care ne lovim in educatia copiilor. Am un feeling ca vom deveni clienti fideli.
Citește continuarea »

ciuperci, un strop de ulei de masline si un praf de busuioc

Zilele trecute salivam privind ciupercile de la adihadean . Azi am facut si eu, fara spanac, numai cu legume – ceapa, usturoi, ardei si branza telemea. Foarte bune, merita incercate 🙂


Citește continuarea »

Briose cu ciocolata

Astazi am facut briose cu ciocolata (fara whisky) de aici. Salvati reteta, merita sa o incercati.

Briosele se fac foarte simplu, de aceea e la indemana sa le faci si cand nu ai prea mult timp la dispozitie. Pozele nu’s extraordinare dar poate va trezesc cheful de facut briose 😉
Citește continuarea »

Nu stiu daca v-am povestit, la nasterea lui Andrei, in urma cu 4 ani, am recoltat celule stem din sange placentar. In urma cu cateva zile am primit un meil:

Click pe poza pentru marire.

recoltare celule stem

Asa ca, dragii mei, daca asteptati un copil sau cunoasteti viitori parinti dati-le de veste sa-mi lase un mesaj pentru a le putea transmite gift-cardul cu reducere de 10% pe care l-am primit.

In cazul in care vor fi mai multi doritori promit sa intreb in stanga si-n dreapta alte mamici care au primit acest tip de card pentru a-l pune la dispozitia celor care au nevoie de el. Contractul trecuie incheiat pana in 15 mai, deci nu trebuie sa nasteti pana in 15 mai, doar contractul trebuie incheiat inainte de aceasta data.

Despre avantajele recoltarii celulelor stem din sange planectar si multe altele in acest domeniu puteti citi la http://www.cordcenter.ro/

Lasati comentariul la acest post si va voi contacta!

Multumesc.