Circula stirea conform careia ar fi alerta in Europa deoarece nivelul radiatilor a depasit chiar si de 10 ori nivelul suportabilitatii. Sfaturile de la Comisia Europeana sunt bune insa cata lume le baga in seama? Cate persoane cunoasteti interesante de nivelul UVA/UVB? Cate persoane folosesc o crema cu factor de protectie solara? Inca exista ideea falsa: “nu ma dau cu crema cu factor de protectie pentru ca vreau sa ma bronzez natural!!!! ( calea sigura spre cancerul de piele) Ca sa nu mai vorbim de faptul ca ai nevoie de protectie solara si daca mergi prin oras, nu numai daca stai efectiv la plaja.

Daca inca mai cautati un loc de vacanta merita sa aruncati un ochi si aici, pe pozele de vacanta din Croatia. Chiar daca nu sunt plajele din Grecia Croatia e o destinatie foarte atractiva pentru iubitorii de mare si istorie. Si croatii chiar stiu sa faca turism!

Descopar azi in Jurnalul un caiet de retete, care mai de care ispititoare: tiramisu cu coacaze rosii, pizza cu praz si nuci, tarta cu flori de soc, andive cu vinete, papanasi.

Mda, cate ture de parc pentru fiecare portie? :)) Evident ca o sa incerc cateva, va tin la curent.

Tarta Pepene GalbenAm reusit sa fac in weekend tarta pe care o planuisem de mult timp. Se prepara destul de usor, o sa mai incerc si cu alte tarte, deocamdata pepenii galbeni sunt in top.
Citește continuarea »

S-a oprit ploaia. Ar trebui sa avem aer curat. Din pacate miroase puternic a plastic ars. Un incendiu la cateva strazi, pe Armeneasca. Aud ca e o cladire de birouri pe 15 etaje. Am vazut din balcon flacari pe o cladire inalta, din pacate tehnologia nu te ajuta cand trebuie si evident nu am putut face nici o poza. Zgomotul e infernal, numai sirene de pompieri imi vajaie in cap. Un martor spunea ca o reclama a luat foc, poate de la un fulger ca a tot fulgerat inante. E o sperietura pe cinste, noroc ca dorm copiii, ca-i mai speriam si pe ei. Milenium Business center se zice ca ar fi. Poza de la fata locului, via twitter

Unde mai pui ca si in spatele blocului nostru e o “cladire de birouri” , terminata foarte greu, cu chiu cu vai, si e chiar foarte aproape de blocul nostru. Deocamdata nu are clienti dar va avea la un moment dat.

Oameni inventivi pe twitter, nu gluma. De ex Mircea Badea imi trimite mesaje sa-i faca trafic unuia, Alin Voican :)))))

Foarte tare, nu ? Daca apareau de mult bloguri fake, de ce n-ar fi si contuiri pe twitter fake?

tags, ,

Iata ca reusesc foarte greu sa termin vreo geanta si sa fac geanta pe care mi-o doresc. Binenteles, mai am mult de munca pana sa ma apropii de lucrusoarele crosetate de nasica, mai incerc, inca mai am rabdare:)

160520091217
Citește continuarea »

tags,

Mai las uneori televizorul deschis pe MInimax.Se mai uita copii la Bibi sau la alte desene, nici nu mai stiu cum se cheama. O reclama insa imi distrage atentia si mai ca-mi vine sa fac ce zic ei: “in perioada 29 mai 1 iunie ia-ti copilul si vin-o in Herastrau, la roata mare” Prima data cand am auzit m-am dus sa ma uit in calendar, poate’s plecata cu sorcova si am pierdut de tot sirul zilelor. Se pare ca inca mai stiu ce data e, ma ajuta calculatorul, dar unii insista cu reclama la un eveniment de acum 2 saptamani.
Sa inteleg ca unii platesc reclama post eveniment sau ca Minimax nu are reclame actuale platite si sa nu lase spatiul liber da reclamele vechi? Oricum, e foarte enervant sa vad reclama asta.

Am vazut filmul in weekend. Amuzant,relaxant, pentru copii. Nu se ridica la nivelul lui Ratatoiulle dar merita vazut, chiar daca povestea nu e extraordinara.
Stie cineva cand apare Ice Age 3?

Desi cont mi-am facut mai demult abia de cateva zile am avut timp si rabdare sa vad cu ce se mananca mai exact twitter .In mare am inteles, evident ca mai am multe de invatat pe parcurs. Principala mea problema e timpul, chiar iti consuma foarte mult timp, chiar daca oricum ai treaba pe net.Si evident greu de inteles mesaje de genul: acum mananc paine cu branza, acum beau o cafea neagra, acum inchid usa, etc.
Sunt convinsa ca ajuta, de ex cosmeticenaturale.com castiga sigur si datorita twitter, sa vedem in ce masura pot avea atata timp;)