In sfarsit am apucat sa citesc si cea de-a treia si ultima (cred) din serie.
Citește continuarea »

Vinetele coapte scad nivelul de zahar din sange, scrie www.realage.com .Ba chiar sunt recomandate in caz de hipertensiune arteriala.

Tot aici am gasit si cele 6 alimente minune pentru sanatatea articulatiilor: fructele de padure, avocado, semintele de in, ghimbirul, pestele gras si soia.

Jurnalul scrie despre fasolea verde, care scade colesterolul si glicemia si ajuta la slabit.

Am tot primit pe email textul acela dragut “cum am supravietuit copilariei noastre”. Astazi se dezbate la NewsFm subiectul.

Mai tineti minte cand erati copii si vi se spunea: “pe vremea mea
Citește continuarea »

Primesc pe email:

“VA ROG , VA IMPLOR , AJUTATI-MA SA TRAIESC !  Va multumesc din suflet !
Nu pot sa exprim in cuvinte durerea, disperarea , deznadejdea mea , dar sper din adancul sufletului ca prin ajutorul dvs sa pot sa traiesc. Candva aveam si eu un zambet , candva ma bucuram si eu de viata, dar acum totul s-a schimbat .

….
Citește continuarea »

Interesant de stiut cate calorii consuma treburile casnice. www.realage.com sustine ca 30 min de spalat vase consuma doar 76 de calorii (la o persoana de 68 kg), in timp ce 30 min de spalat geamurile sau masina consuma 153 de calorii. Evident, mutatul mobilei este in top, cu 225 calorii in 30 min.

Putin, foarte putin..

Ikea retrage de pe piata un model de saci de dormit la care exista riscul de sufocare cu bucati de fermoar.Daca aveti saci de dormit pentru copii de la Ikea verificati daca e modelul cu pricina.

Abia lansat sucul de la Danone Danfruit cu antioxidanti  intinerit-o pe tipa din reclama cu 10 ani. Oare daca beau cateva luni suc dinasta dau in mintea copiilor? 😀

Cazino Constanta

O plimbare pe faleza chiar si intr-o zi cu canicula este intotdeauna o incantare 🙂
Citește continuarea »

S-au terminat alegerile. Acum baietii veseli de la spatii verzi aduna florile cu sapele, le fac mormane si duse sunt. Florile erau foarte vii si frumoase, inainte de a fi smulse cu sapa. Poi, la ce sa ne mai trebuiasca? Au aburit destui, sa ne intoarcem la pustietatea dinainte.

Unde am vazut baietii veseli? Pe Nerva Traian deocamdata. O sa scoata si bradutii pusi tot cu aceasta ocazie? Ramane de vazut.

Ar trebui sa ne mai gandim. nereguli in prezentarea si prepararea alimentelor s-au gasit la un numar impresionant de firme de catering din Bucuresti, conform Antena3. Sfatul ANPC – sa pastram bonul.

Deci mai bine nu mai comandam. E prea cald si mancarea se poate altera si pe drum, dar daca nu a fost preparata corespunzator cu ataat mai mult.