De vreo saptamana am descoperit www.realage.com si am inceput sa pierd ceva vreme cu testele de pe site.Dupa ce iti face un test, destul de amanuntit zic eu, pentru un test online, din care afli varsta reala a corpului tau, nu cea biologica, gasesti o gramada de sfaturi de viata sanatoasa care te pot ajuta sa fii mai sanatos, si, de ce nu, sa traiesti mai mult. O echipa de medici, printre care si dr Mehmet C. Oz, ne da sfaturi pentru sanatate.
Citește continuarea »

Citesc in Curentul si ma minunez: noul proiect al legii invatamantului ar putea prevede amenzi si chiar decaderea din drepturi parintesti a parintilor care nu vin la sedintele cu parintii. Pe de alta parte, Svetlana Preotesa arvrea sa desfiinteze si sedintele cu parintii, dar si notele la purtare.
Citește continuarea »

Se pare ca producatorii de legume din Franta au reusit sa obtina daune de la Carrefour pentru acelasi gen de practici ca si in Romania de 1 milion de euro. Nu cred ca e mult, dar se recunoaste problema. In Romania credeti ca producatorii vor obtine cava? Sau, macar, vor scapa de taxe? Nici vorba..

Se pare ca nu e totul pierdut. Mai avem o sansa.De unde? De la tineri, evident. 🙂 Va vine sa credeti ca in fiecare sambata, de la 1 martie la 27 aprilie, o mana de tineri (elevi, studenti, absolventi) se strang si curata padurea Baneasa de toate resturile aruncate de bucuresteanul cu obraz gros venit la relaxare in padure?
Citește continuarea »

Pentru cine doreste sa stie cum se traieste in Kenya in zilele noastre merita sa citeasca Indragostita de un masai, carte care continua seria literaturii de calatorie.
Citește continuarea »

Amuzante cu copii 😀

[youtube eUytcD98R74]

Se pare ca 2 lingurite de ulei de peste pe zi  ne ajuta sa folosim mai putine antiinflamatorii. Asta in cazul bolnavilor de artrita.

Merita sa incercam!

Aud ca Andries are un nou single “Sintem europeni“. Se pare ca ne asteapta un nou album in toamna.

De urmarit.

Dana Deac povesteste in Jurnalul despre lupta ei cu un cancer la san dar si cu sistemul medical putred din Romania. Chiar daca te preocupa starea ta de sanatate si iti faci periodic controale rezultatele analizelor n-au nici o valoare. Chiar daca ai sansa ca analizele sa fie corecte, e foarte greu sa fie interpretate corect.

Ca pestele este un aliment sanatos o stie toata lumea. Chiar daca, inainte de “revolutie” ne rasuna in urechi la tot pasul “nici  o masa fara peste”, de nu mai credea nimeni. Azi e dovedit stiintific ca pestele e benefic pentru inima, reduce riscul de infarct miocardic, ajuta circulatia. Trebuie consumat cel putin o data pe saptamana, fiert, pe gratar sau cuptor, fara unt.

Gasesc in top 5 tipuri de peste benefic, avand cea mai mare cantitate de omega 3  : somon, hering, sardine, pastrav si “pollock”. Pollock nu sunt sigura daca e cod sau alt tip de peste.
Citește continuarea »