Ascult la Newsfm o melodie Mircea Baniciu- Hei, hei, rasarit/intre apa si chibrit. Frumos. Sa fie noua sau veche si sa n-o stiu eu?

Ma bucur ca exista totusi cineva care ii invata pe copiii nostri sa se ocupe de reciclare si plantare de copaci. Itsybitsy continua seria trimite un sms si planteaza un copac dar au si un concurs pentru gradinite: gradinita care colecteaza cea mai mare cantitate de hartie primeste cadou flori si copacei pentru decorat gradinita si curtea ei, loc de joaca pentru copii.
Citește continuarea »

Cercetatorii au descoperit secretul unei vieti indelungate, in cuplu: cearta. Initial am ras dar citind articolul le-am dat dreptate: cei ce-si reprima furia si nu-si manifesta nemultumirile traiesc mai putin.

Si cand te gandesti ce placut e uneori, dupa cearta 😀

Primesc scrisoare de la Nicolaescu sa ma prezint la controlul medical obligatoriu cu analize incluse. Tot vroiam sa-mi fac niste analize complete, cu niste investigatii mai serioase, asa ca ma prezint la medic foarte entuziasta. Surpriza mare. In loc de un consult preliminar in urma caruia sa se stabileasca ce analize imi trebuie trebuie sa raspund la un chestionar idiot si generalist, in urma caruia aflu ca nu prea am nevoie de analize sofisticate, ca-s sanatoasa tun.
Citește continuarea »

Aseara nu mergea cablu.Nu-i nimic, zic, vreo avarie pe undeva.Azi pe la 1 imi amintesc. Zic: ia sa vad daca merge cablul. Pauza. Ia sa sunam. A, pai l-am taiat. De ce? Factura scadenta pe 29.02 e achitata de pe 19. Nu conteaza, il aveti taiat. Pot sa fac ceva? NU.

Dan a pus si dovezi.
Citește continuarea »

tags, ,

Dan a fost operat de dr. Samii si de dr. Falhbusch. Operatia a fost foarte grea. S-a terminat la ora 21. Tumora a fost scoasa toata. Nervul facial salvat. Reactioneaza bine la stimul electric. Dr. Samii a operat tumora  pe nerv, iar dr. Falhbusch restul. Ramane de vazut daca va fi intubat pana maine si ce functionalitate au nervii.

Speram se se recupereze rapid!

Cercetatorii spun ca parintii petrec mai mult timp ( si acorda mai multa atentie) cu primul nascut. Americanii spun ca primul nascut urmeaza mai multe studii, iar, pe masura ce familia imbatraneste, parintii acorda prea putina atentie educatiei, preferand, de exemplu, sa se uite la televizor cu copiii.
Citește continuarea »

Trebuie sa fii mai mult decat hapsan si rauvoitor sa aprobi in senat vanzarea de tigari la buticul scolii. De ce nu le includeti in programul Cornulet cu lapte? sa mai revigorati putin fabricile de tigari.
Citește continuarea »

tags,

Adevarul publica un studiu care subliniaza faptul ca e-urile din medicamentele uzuale pentru copii (paracetamol, sirop de tuse) declanseaza comportamentul hiperactiv. Chiar si medicamentele pentru copii pana in 3 ani.

Ce putem sa facem in conditiile astea?Cine are copii stie ca nu se poate fara paracetamol, inca de la aparitia primului dintisor.

In pana de idei, executivul a inventat o noua taxa: 10% din factura daca n-ai repartitor, dupa cum scrie Gandul. Asteptam cu interes taxa pe carutul de copii, taxa de creta (daca ai copii care deseneaza pe asfalt), taxa pe ochi albastrii sau pe umbrela.