capra
ursu

copilPrietena mea cu suflet mare a ajuns incarcata de cadouri la copiii de la Budimex oncologie .

Nu poti decat sa te bucuri ca mai exista oameni care ajuta neconditionat, fara sa spere la vreo rasplata. Poate mai avem vreo sansa.

Vedeti aici fotografille.

Azi am fost la teatru. Am vazut Samanta vrajita la Teatrul Ion Creanga si l-am asteptat pe Mos Craciun impreuna cu 300 de copii din orfelinate si centre de plasament.

Foarte frumos din partea Romtelecom, emotionanta intalnirea cu copii care tanjeau dupa o mangaiere, o vorba buna, care probabil nu fusesera vreodata la teatru. Evident, piesa de teatru interpretata superb, Chiar si Andrei a urmarit piesa cu atentie, desi nu ma asteptam (la nici 3 ani impliniti). Teatrul ion Creanga are o echipa deosebita, revenim cu drag de fiecare data (in noul sediu abia azi am ajuns).

[nggallery id=19]

Ca o gurmanda recunoscuta ce sunt m-am gandit de mai multe ori ca ar merita sa incerc sa fac croissant. Croissant cald cu cafea si dulceata la micul dejun, suna foarte bine pentru mine.

Iata ca in weekendul asta am prins curaj si m-am apucat de treaba. Am mers din pacate pe mana lui google si m-a convins prima lui optiune, desi am realizat abia mai tarziu ca trebuia macar sa caut pe site-uri frantuzesti.
Citește continuarea »

copiiTara se pregateste de sarbatori. Padurile au fost deja jefuite, in mod traditional. Copiii au fost trimisi mai repede in vacanta, spre bucuria lor. Desi se straduiesc nu toti parintii si profesorii nu reusesc sa se bucure de aceasta vacanta prelungita si fara leafa.Porcii au fost deja sacrificati sau programati la sacrificare. Sau taiati de pe lista, dupa caz.

Intotdeauna copiii sunt cei mai fericiti de sarbatori. Asta daca nu-i sufocam si corupem noi
Citește continuarea »

Sania mosuluiAm trecut aseara prin Cismigiu. Feerie de lumini, sania mosului, turta dulce, vin fiert. V-am convins sa va duceti?
Citește continuarea »

Cadou de Mos Nicolae, mesterit de Mara

[nggallery id=17]