Am inceput cu bine luna cadourilor, chiar inainte de 1 decembrie!
Andrei a castigat la concursul de Haloween de la activitaticopii.ro iar eu am castigat la tragere la sorti la concursul de la gustos.ro 🙂
Deja am primit cadoul de la activitaticopii.ro . Copiii sunt foarte incantati, voi reveni cu poze 😀
andrei
premiuAsteptam si cartile de la gustos, se pare ca vor fi cu Jamie:)
Sa nu uit, si de la Sigmanet avem un premiu, trebuie sa ajung sa-l ridic 🙂

Tot mai multi copii il asteapta in zadar pe Mos Craciun anul acesta.Si nu pentru ca n-au fost cuminti.. Copiii de la acesta gradinita il asteapta si ei pe Mos, ca toti copiii dealtfel . Haideti sa o ajutam pe aceasta d-na educatoare cu suflet mare sa vina Mosul si la ei. O carte, o bomboana, o jucarie, o haina. Daca aveti cumva in plus lasati un mesaj si va dau datele de contact de acolo. Daca sunteti din Bucuresti le pot strange eu si trimite prin posta.

Haideti sa-l ajutam pe Mos Craciun!

Placinta cu praz si ciuperci

N-o sa va spun sa mergeti la vot, pana la ora asta probabil cei mai multi ati mers deja. Despre mancare va vorbesc azi, doar e duminica.

Ieri am avut musafiri, sarbatorim niste sfinti in avans 🙂 si nu se putea sa nu fac eu niste experimente. Desi mai facusem placinta cu praz si ciuperci, asta noua seamana mai mult cu ideea de placinta (nu ca cealalta n-ar fi gustoasa).

Reteta completa e aici.

Va las niste poze care poate va conving, abia am avut timp sa le fac pentru ca s-a terminat fulgerator :d


Citește continuarea »

Am citit de-a lungul vremii nenumarate pareri despre MLM, firme de MLM si oamenii care activeaza in aceste sisteme. M-am lovit de-a lungul vremii si de oameni care lucreaza in mlm-uri si care insistau pana la absurd cu invitatiile si cu prezentarea afacerii lor, asa cum am intalnit si in alte domenii de marketing, in special pe telefon (nici nu mai tin minte cate telefoane nu am primit de la persoane necunoscute care ma invitau sa-mi fac asigurare, pensie, bursa si cate si mai cate la ei), si cei mai multi nu erau in mlm.
De-a lungul vremii am activat in 2 sisteme mlm si de fiecare data am ramas atata timp cat am obtinut ce vroiam. In facultate am avut vacanta de o luna de zile la mare cu o astfel de firma, lucru care m-a multumit pe deplin la vremea aceea.
Citește continuarea »

Traim vremuri tulburi, foarte grele pentru multi. Unii oameni striga dupa ajutor, cei mai multi suntem prea preocupati de noi insine ca sa-i auzim. Cineva a facut un blog unde incearca sa-i ajute pe cei disperati sa fie auziti si ajutati. Felicitari Lili pentru initiativa si mult succes!

tags

Aseara am primit de la o prietena foarte draga acest minunat cadou.
Am niste prieteni minunati. Multumesc!
Icoana

tags

Aseara am gatit praz, dupa peripetiile prin piata pentru a putea cumpara cateva legume.

Noua ne place foarte mult prazul gatit asa, mai simplu, doar calit cu morcov, eventual ciuperci. Merge de minune cu putin sos de soia si niste fileuri de peste la tigaie, gatite foarte simplu. Si, evident, cu un pahar de vin bun.

Noutatea a fost ca au mancat si copiii, care pana acum nu se apropiau de asa ceva.

Bonus: aseara am pus si cateva muraturi intr-un bidon 🙂

[nggallery id=15]
Arata foarte bine.

Azi mi-am permis sa deranjez lumea in piata.

Ajung dis de dimineata in piata, asta insemnand pe la 8 jumate, dupa ce am dus copiii la scoala/gradinita. Destule mormane/dubite cu varza, doar e toamna. Brusc ma hotarasc sa iau 6 verze sa le pun la murat intr-un bidon. Usor de zis, greu de facut. Arunc un ochi pe la toate si ma opresc la o tanti cu gramada mai mare. Peste tot 1leu pe kilogram, aici nu era pret afisat. Dau sa iau o varza in mana sa ma uit la ea. Tanti vanzatoarea ma baga’n seama:
Citește continuarea »

De multa vreme am intalnit ideea ca lucrurile simple te pot tine pe linia de plutire, mai ales in momente grele din viata. Si a functionat, de multe ori. Un rasarit de soare, o plimbare, o carte buna, o cafea cu prietenii.

De fapt, functioneaza in totdeauna, tine de talentul fiecaruia in a le gasi.
Citește continuarea »

tags,

Pana in ziua alegerilor inclusiv (22 noiembrie) va invit sa-mi dati un vot la http://www.gustos.ro/concurs/categorii.htm .

Daca v-a placut vreo reteta de aici sau daca nu v-a placut dar credeti ca am vre-o sansa sa mai invat cate ceva 🙂 , daca va place Jamie sau daca va simtiti marinimosi azi sau in zilele astea dati-mi un vot!
Citește continuarea »