S-a stabilit: Folk you Vama Veche 7-9 august!

Dinu Olăraşu, Nicu Alifantis, Mircea Vintilă & Brambura, Mircea Baniciu, Florin Chilian, Pavel Stratan, Victor Socaciu & Biroul Executiv, Mircea Florian, Vasile Şeicaru, Marcela Saftiuc, Adriana Ausch, Tatiana Stepa, Zoia Alecu, Narcisa Suciu, Ducu Bertzi & Mihai Neniţă, Poesis, Ecoul, Maria Magdalena Dănăilă, Maria Gheorghiu, Magdalena Puşcaş, Adrian Ivaniţchi, Mihai Mărgineanu, Ţapinarii, Adrian Sărmăşan, Cristian Buică, Emeric Imre sînt consacraţii chemaţi anul acesta să scrie cea de-a patra ediţie a Festivalului Folk You! organizat de Jurnalul Naţional, în parteneriat cu TVR 2 şi Radio3net – Florian Pittiş.

tags

Intre Un om norocos si Mitologii subiective am facut o pauza cu Invitatie in Provence. O carte relaxanta, de vacanta, ce ma duce cu gandul la Un an mai bun al lui Peter Mayle (tocmai am vazut si filmul).
Citește continuarea »

Nu, nu vreau sa ma reapuc de fumat, desi uneori as vrea o tigara cu vanilie..
Citește continuarea »

tags,

Probabil ati vazut reclama la Iaurtul Napolact – gusuri de demult- Iaurt cu dulceata de nuci verzi. Cum dulceata de nuci verzi a fost favorita mea in copilarie caut iaurtul sa-l incerc.
Citește continuarea »

Super ocazie! Urgent, vindem Logan! Detalii aici!

Turnul Olarilor Sibiu

Un weekend la Sibiu. Nu ai cum sa te plictisesti, sunt destule de vazut. Iar cei ce iubesc cladirile vechi, medievale, cu siguranta rateaza Sibiul 🙂

Parcare in Sibiu

tags

[youtube koUNMNcM-H0]

tags,

Desi vreau sa stau departe de invatamantul romanesc nu prea am cum, avand copii care in curand vor incepe abecedarul, mergand inevitabil spre bacalaureat si ce va mai fi dupa el. Evident, toti stim cel mai bine ce se intampla. Sunt tot mai multe voci pe net care considera ca numai cei  care au luat note mici sunt suparati pe cei care copiaza si au luat note mai mari. La asta cred ei ca se reduce bacalaureatul. Problema falsa
Citește continuarea »

Ce am inteles eu citind aici pareri “avizate” de pe net :)) Oamenii nu au nimic impotriva profesoarei care si-a sheruit pe dc++ filme intime personale, ca doar era cu sotu’, nu cu altcineva. Cei mai multi care si-au dat cu parerea cred ca i s-a facut o nedreptate ca a fost scoasa din invatamant si cred ca ar trebui date in judecata televiziunile, ca nu i-au platit drepturi de autor. Asta ca un fel de razbunare ca nu a difuzat filmele pe bani, sau cum?