Colinde, colinde/E vremea colindelor.

In caz ca mai treceti pe aici zilele astea va doresc un Craciun fericit si bogatie in suflet!

Sa fiti langa cei dragi si sa va bucurati impreuna!

Buna dimineata la Mos Ajun, Si maine cu bine la Mos Craciun!

Zilele astea auzim tot mai des: sa fim mai buni, mai darnici, sa-i ajutam pe cei din jur in preajma sarbatorilor. Asta inseamna ca in restul timpului putem sa ne dam arama pe fata, sa fim cat de rai si mitocani putem?

Sa le dam daruri celor napastuiti acum in prag de sarbatoare, si asta ne ridica in ochii tuturor, meritam statuie, ce mai incoace si incolo. In loc sa le intindem cumva o mana de ajutor,
Citește continuarea »

Citesc si nu stiu ce ma ingrozeste mai tare: faptul ca inspectorul general a interzis temele de vacanta sau ca 250.000 de elevi nu vor pune mana pe carte in vacanta, cum zice Antena3. Nu zic ca le sta gandul la teme de vacanta copiilor, acum ca-l asteapta pe mos, dar asta e echivalent cu a nu pana mana pe carte?
Citește continuarea »

Citesc si ma ingrozesc la Hotnews despre rezultatele tezelor “cu subiect unic”, cum li se spune . S-au intors toate baremele cu fundul in sus. Generatii de copii deviate de al drumul lor firesc pentru ca avem ministrii pe care-i avem. Noi poate ni-i meritam, dar copiii nostri ce vina au?

tags,

10.000 de autoturisme Logan din Brazilia ar putea avea probleme la sistemul de directie, conform Antena3.

In general la sfarsit de an ma uit in urma: ce am facut, cum a fost anul, daca am de ce sa ma plang, ce sa fac sa fie mai bine, e tc. Anul asta m-am apucat mai devreme de concluzii de genul asta, si ma declar multumita, desi intotdeauna e loc de mai bine, dar nici nu prea am de ce ma plange.
Citește continuarea »

Ma bucur ca tot mai multa lume dezbate problema responsabilitatii sociale. Initiativa celor de la responsabilitatesociala.ro este mai mult decat laudabila si sper ca va da de gandit mai multor persoane, din companii mari sau nu. Chiar daca la noi prea putine companii au inteles ca e de datoria lor sa se implice si sa ajute la rezolvarea catorva din problemele sociale, cred ca in viitor actiunea se va dezvolta si vom ajunge la o oarecare maturizare a societatii si ca noi toti vom dori sa ne implicam cu adevarat in problemele marunte si majore deopotriva ale societatii.

Nu am alta calitate sa-mi dau cu parerea decat aceea de simplu cetatean. Nu stiu daca nu am urmarit eu indeajuns, daca marile companii implicate in responsabilizarea sociala nu comunica suficient sau sunt prea putine cele care se implica, pentru ca pot numara pe degete companiile despre care stiu ca chiar fac ceva in aceasta directie. Si nu sunt o persoana care nu e interesata, ba chiar urmaresc stirile cu maxim interes.

Asa ca, la prima intrebare,
Citește continuarea »

Coordonatorul campaniilor Green Peace Romania face o lista cu ce putem face pentru a risipi mai putine resurse si pentru a pastra viata pe planeta. Sfaturile sunt foarte utile, lucruri marunte, de zi cu zi,ce ne pot imbunatati tuturor viata, dar mai ales copiilor nostrii.
Citește continuarea »

Poze de la accidentul lui Orban, ministrul menestrel, la gramos

Invatamantul obligatoriu de la 3 ani, alta aberatie a ilustrului ministru.

Unde vor invata copiii astia? Cine-i va invata?
Citește continuarea »