Sa ne tot lasam copiii sa mearga la zoo. Cand am auzit de jaguarul in libertate am paralizat de frica. Tot mai speram sa nu fie la noi in tara, dar..

Bine totusi ca jaguarul a fost singura victima. Refuz sa-mi imaginez ce s-ar fi putut intampla. Doar erau vizitatori.

Tocmai am vazut la Pro Tv un material despre coaja citricelor, si anume cu ce pesticide e tratata ca sa reziste vreme indelungata si sa nu faca mucegai. Se spune ca miezul fructului nu e afectat, dar coaja e toxica in totalitate. Cu toate acestea, persoanele din material spuneau ca nu vor renunta in ruptul capului sa o foloseasca la prajituri, pentru ca asa procedeaza de o viata.

Marti si miercuri la orele 21 va astept la conferinta online (audio si chat) Hemel. Lasati mesaj daca doriti invitatie 😉

Recunoastere la Londra pentru calitatea Hemel!

www.cosmeticenaturale.com 

Iuli imi povesteste ce a mai patit la cumparaturi. Pe o tavita cu 4 carnati in Auchan la casa i-au cerut 230 ron, adica 2 milioane si 300.000 lei vechi. Stupoare. Pana la urma s-a lamurit misterul, dupa ce a refuzat sa plateasca : era eticheta de la intreg lotul de carnati!!!

Concluzia: Fiti atenti la preturi in supermarket!

Se scurge si clateste mazarea dintr-o conserva.  Mazarea congelata e mult mai gustoasa . Se incinge o tigaie, se topeste in ea un cubulet de unt
Citește continuarea »

Sunt momente in viata cand am un chef nebun de citit.Citesc pe nerasuflate, oricat de ocupata as fi in perioada aia.Citesc noaptea, dupa ce dorm copiii. citesc ziua, cand se joaca, citesc. Evident, nu ma tine mult aceasta perioada, dar important e ca vine.
Asa am citit Anticarul din Kabul,Despre lucruri simple – Mihaela Radulescu, Mami si tati-ma auziti? Viata pe un peron Octavian Paler si mai nou Pe tocuri Mihaela Nicola. Poi da, asa imi trebuie, daca vreau o carte recomandata in special de barbati.
Citește continuarea »

Nebunie mare la festivalul ciocolatei. Ma rog, si cafelei, dar cafea nu prea era, doar expresoare si un automat de cafea.telefon de ciocolata

Despre formularul E112 scrie si Jurnalul astazi. Demisia conducerii CNAS nu e o solutie, dar ar fi un prim pas spre normalizare.

Ma distreaza foarte tare oamenii care gatesc precum fabricantii de medicamente: daca nu respecti strict reteta, mancarea poti sa o arunci. O mare dezamagire pentru acesti oameni, si i-as ruga sa nu citeasca incercarile mele culinare, nici de pe blog, nici de pe www.okey.ro . Nu am gatit niciodata respectand vreo reteta 100%. Fiecare fel de mancare este diferit, macar adaug un alt condiment sau schimb raportul de condimente. Cimbrul, coriandrul, scortisoara, ghimbirul, menta, nucsoara, sunt de baza la mine in bucatarie si nu pot gati fara ele, la fel ca ceapa, usturoiul, uleiul de masline.
Citește continuarea »