Citesc si ma amuz de existenta unui luciu de buze, relativ ieftin, care taie senzatia de foame. Desi oamenii sunt entuziasmati de idee, eu sunt mai sceptica. Cu ceva ani in urma se considera ca e bine sa mesteci guma, ca taie foamea. Astazi sunt multe studii despre efectele adverse ale consumului de guma. Asa ca nu dati buzna sa va luati luciu de buze anti-foame. Parerea mea.

Nu va speriati, n-am murit inca 😀 Asta e doar un model de carte de vizita, gasit pe net. Va place, nu?

Ciupercute albe( champignon) se curata de pielita si se aseaza, intr-un strat sau doua, intr-o cratita/tava unsa cu ulei de masline.

Se adauga un praf de cimbru, dupa gust, un strop de ulei de masline si cascaval ras. Se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor.

E gata in aprox 20 min.

Foarte bun! 😉

Bianca Brad a trecut printr-o drama cutremuratoare zilele trecute: a nascut un bebelus mort. Povestea este pe site-ul ei personal http://www.biancabrad.com/ , care se pare ca nu face fata numarului mare de accesari.

Cea mai grea incercare pentru o mama! Cutremurator!

Evenimentul zilei spune ca euro creste la 3.742 RON.

Cursul precedent  de la BNR a fost  3,7690 ron. Deci nu creste, nu?

Pentru ca tot va aratam ieri  un iaurt brenac in termenul de garantie, Jurnalul analizeaza azi un iaurt brenac cu aloe, aspartam si multe alte “beneficii” ale epocii moderne.

Adevarul ne spune cum se cheltuie banii de la mediu: la Craiova avem Palatul mediului. Va dati seama din taxa auto ce de palate o sa mai avem? De fapt ei o sa aiba. Noi..

A, mi-am adus aminte. Am vazut ieri o stire care a trecut cam neobservata, as zice ieri. Se pare ca Sulfina Barbu nu a primit aviz din partea presedintelui pentru inceperea urmaririi penale. De ce oare? O sti presedintele ceva, nu? 😀

Desi se ridica singur, daca are de ce se tine, Andrei prefera sa fuga deabuselea. Destinatia favorita: gresia din hol. 😀

Mai sunt 2 saptamani pana face un an, suficient sa pornim singurei in picioare. 🙂

Ma distreaza noua initiativa a bancilor, bunavointa cu care te afunda cat de mult se poate. Nu te mai descurci cu datoriile pe care le ai, mai fa un credit! :d Nu poti plati usor 10000 euro, de ex? Atunci plateste 15000 .

Evident, la dobanzi maxime, inteleg ca pana la 50%, dar e evident ca, mai devreme sau mai tarziu, nu mai faci fata. Si atunci ce faci? Mai iei un credit.

LATER EDIT :-(((

ANDREI ALEXANDRU BUCICA A PLECAT LA DOMNUL

De la Dan Santimbreanu aflu un nou caz cutremurator: Un copil de 8 ani are nevoie urgenta de un transplant de.. inima! Evident, pentru asta are nevoie de ajutorul nostru. De la fiecare cate putin si baietelul va avea o inima noua!


Citește continuarea »