In afara de unele deja clasice, cum ar fi inlocuirea maionezei cu iaurt, folosirea unor farfurii mai mici care inseala ochiul, ca creada ca portia e mai mare, atentie mai mare la asezarea mancarii in farfurie,  mestecarea meticuloasa, de 20 de ori/inghititura, inlocuirea desertului cu fructe proaspete, salate de legume proaspete cel putin o data pe zi, inlocuirea gustarilor cu un iaurt cu un continut scazut in grasimi, astazi am citit la www.realage.com si de reducerea caloriilor prin inlocuirea carnii tocate din diferite preparate: sarmale,  musaca sau lasagna cu ciuperci. Contin proteine de calitate, putine calorii, sunt bogate in fibre deci se digera usor, intaresc sistemul imunitar, previn bolile cardiovasculare si cancerul.

Evident, vegetarienii au inlocuit de mult carnea cu ciupercile.

Sunt si gustoase, asa ca avem toate motivele sa ne oprim mai des la ciuperci.

Similare:  De ar scrie pe etichetele produselor compozitia reala a produsului am cumpara mai putin
taguri, , , , , , ,

Leave a Reply









Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.