Parcul de la Izvor nu e deloc printre parcurile mele favorite. Copacii inca mici cu greu iti pot da o idee de aer curat in centrul orasului. Iar daca e soare risti o insolatie daca stai mai mult de jumatate de ora.

Insa, de ceva vreme, anticul loc de joaca a fost refacut. Acum troneaza un castel cu turnulete, tobogane , tunele, leagane, bicicleta circulara, mese de ping pong, chiar cateva aparate de fitness pentru adulti, motiv pentru care devine destul de usor favoritul .

Si nici nu are nisip, asa cum a fost un trend in parcuri pana de curand, de te intoceai acasa cu nisip si in dinti. Lui Andrei ii place la nebunie podul suspendat, Marei toboganele inalte.

Si sunt si leagane pentru bebei, cu “chilot”.

Evident, cand e soare toboganele sunt fierbinti, daca ploua te face ciuciulete ( nu avea cum sa nu ne prinda si ploaia zilele astea pe acolo). Ar fi fost bun si un soi de acoperis dar ne multumim cu ce avem. Mai ales ca sunt convinsa ca refacerea parcului a costat mai mult de 2 mil de euro, dupa cum se spunea prin ziare.

Daca ati uitat sa va luati apa cu voi gasiti la fata locului o rulota cu apa/fresh de portocale preparat pe loc, la temperatura de afara. Copiilor le place.

In concluzie daca va hotarati sa va duceti copiii in parcul asta vor fi incantati.

Ignoram comentarii inteligente auzite in parc de la un parinte/bunic:” nu te mai aduc in parcul asta ca sunt numai copii prosti’. No comment.

Similare:  Interzicerea nu e solutia
taguri, , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.