De multa vreme caut metode eficiente pentru a invata engleza. De nenumarate ori m-am pus cartile in brate si m-am apucat de treaba. De tot atatea ori am abandonat ideea. Cel mai mult cred ca am parcurs unu si jumatate din cele 4 volume ale mele, antice si de demult. De fiecare data ma simteam penibil ca My flowers are beautiful din Jandarmul la NY.
N-o sa dau vina pe scoala, ca am studiat franceza si rusa. Pur si simplu am abandonat de foarte multe ori, lucru care nu-mi sta in fire cu foarte multe lucruri. Acuma, daca recunosc public poate ma ambitionez cum trebuie :D.
Carti am, google.translate e la indemana (chiar daca ma amuza copios- ar trebui sa fac un site numa cu perle traduse de google), asa ca, teoretic nu-mi lipseste nimic.
Azi mi-am facut cont la http://www.sharedtalk.com , unde am aflat cu stupoare ca sunt foarte multi oameni care vor sa invete romana. 57 de membrii inregistrati vorbesc nativ engleza si vor sa invete romana si numai 16 vorbitori nativi de franceza vor sa invete romana.
Tineti-mi pumnii sa reusesc de data asta 🙂
Multumesc!

Similare:  Copiii in weekend
taguri, , ,

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.