Am mai scris despre experienta cumparaturilor de la Quelle. Nu inteleg si pace cum au oamenii atata rabdare. Cred ca e ceva in neregula cu mine. De ce cred asta? Pentru ca mi se pare absurd sa astept pana primesc un produs minim o luna.

Saptamana trecuta imi cautam costum de baie. Prin oras putine magazine s-au gandit sa aduca, ele se vor bate pe clienti in plin sezon. Cum oferta de la Quelle in privinta costumelor de baie este foarte bogata, pierd destul timp incercand sa ma hotarasc asupra unuia. Dar, dupa un timp, imi pun intrebarea: oare vor livra la timp pana plec la mare? ce-mi zic, sa le scriu sa-i intreb. In cat timp credeti ca am primit raspunsul? 9 zile. Iar raspunsul este: o livrare dureaza 30 zile. Deci esec total, timp pierdut aiurea.

Ma bucur ca inca nu sunt magazine in care comanzi acum si peste un an ai produsul. Nu-i asa ca ar fi o super idee de afaceri?

Evident, eu sunt de vina ca nu m-am informat suficient. Sper totusi sa tin minte si sa nu mai accesez vreodata site-ul sau sa ma gandesc vreodata sa comand de la ei.

Similare:  Zambete la toata lumea
taguri, , , , , ,

  2 Comentarii


   

 • BRAM2002 a comentat...


  Pacat….:( Dar sa stii ca sunt mai multe magazine online, care chiar sun satisfacatoare. Eu am facut cateva cumparaturi de pe : http://www.ecumparaturi.ro/?rid=13096 si mi s-a parut ok.


 •  

 • lila a comentat...


  sigur, sunt multe magazine online foarte bune.
  Cumpar tot felul de lucruri online, de la carti, mancare la detergenti sau chiar ceaiuri, dar unele siteuri nu-si justifica denumirea de magazin online.

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.