Am mai scris despre experienta cumparaturilor de la Quelle. Nu inteleg si pace cum au oamenii atata rabdare. Cred ca e ceva in neregula cu mine. De ce cred asta? Pentru ca mi se pare absurd sa astept pana primesc un produs minim o luna.

Saptamana trecuta imi cautam costum de baie. Prin oras putine magazine s-au gandit sa aduca, ele se vor bate pe clienti in plin sezon. Cum oferta de la Quelle in privinta costumelor de baie este foarte bogata, pierd destul timp incercand sa ma hotarasc asupra unuia. Dar, dupa un timp, imi pun intrebarea: oare vor livra la timp pana plec la mare? ce-mi zic, sa le scriu sa-i intreb. In cat timp credeti ca am primit raspunsul? 9 zile. Iar raspunsul este: o livrare dureaza 30 zile. Deci esec total, timp pierdut aiurea.

Ma bucur ca inca nu sunt magazine in care comanzi acum si peste un an ai produsul. Nu-i asa ca ar fi o super idee de afaceri?

Evident, eu sunt de vina ca nu m-am informat suficient. Sper totusi sa tin minte si sa nu mai accesez vreodata site-ul sau sa ma gandesc vreodata sa comand de la ei.

tags, , , , , ,