Sa fiti sanatosi si voiosi alaturi de cei dragi! Sa va bucurati de daruri si sa le nu le pastrati numai pentru voi!
http://www.youtube.com/watch?v=TD2hZ6rzSpo

http://www.youtube.com/watch?v=3rDHoNl7zjY

http://www.youtube.com/watch?v=ekmUGNZsYXs

tags

Printre cadourile Mosului Mara a primit un set de margelute de lemn, sa-si faca singura coliere sau bratari. Distractie mare, si Andrei insira de zor (el are si antrenament, de curand a insirat paste pe ata 🙂

margele

margele

Daca tot e luna cadourilor hai sa mai particip la un concurs, poate se-ndura Mosul:) Si chiar am fost cuminte!

Un set de cosmetice Yves Rocher, editie limitata, si-ar gasi repede un loc sub bradutul nostru 🙂 Nu are rost sa dezvolt, francezii se pricep la cosmetice, toata lumea stie asta.

BB la bord ofera un astfel de set de cosmetice la un concurs, asa ca particip si eu, poate am noroc.

Dupa ce saptamana trecuta ne-am intalnit cu Mosul la Auchan Titan si i-au povestit ( mai mult Mara decat Andrei, care se uita foarte rusinat la Mos si nu a reusit sa-i spuna mare lucru), ce-si doresc de Craciun,  sambata asta am decorat braduti si am facut felicitari, tot acolo. Foarte buna ideea cu atelierul asta. Am putut merge linistita sa pregatesc sacul Mosului cat timp copiii si tati au decorat bradutii.

Si inca ceva bine de stiut pentru cei ce trec pe acolo. Am vazut la intrare multe containere specializate pentru reciclare, spre deosebire de cele 2  pentru electrocasnice mici, care erau pana acum. Am vazut si pentru peturi, si pentru hartie, metal, becuri, si chiar mai multe. Data viitoare cand ma duc cu deseurile reciclabile stranse va spun exact. Stiu, sunt inca mult prea putini care iau in seama reciclarea. Sunt inca multi cei care se amuza pe seama celor care colecteaza selectiv si nu pot intelege cum sa faci asta voluntar, fara sa fii platit pentru asta. Dar daca am fi mai multi rasplata noastra ar fi mai consistenta, insasi viata noastra ar fi mai buna. Sau a copiilor nostri? Sau a copiilor copiilor nostri?

Cu totii suntem in cautare de cadouri in aceasta perioada. Oferte peste oferte, greu sa te hotarasti. Inca mai pot scrie in avans pe net, Mara inca nu va citi aici inainte sa vina Mosul 🙂 Deocamdata am cumparat carti de la Teora si Lectii de matematica de la Intuitext (da, se pare ca au aparut si pentru clasa a 2 a, astept comanda).  La Teora tentatia foarte mare,au si reduceri,  cu greu m-am oprit ca sa ma incadrez intrun buget 🙂 Sper sa-l atraga si pe Andrei Sistemul Solar, Mara sigur va fi incantata . Baletul de teatru Frumoasa din padurea adormita e mai demult pe lista mea, asa ca nu am ratat ocazia. Am mai adaugat puzzle cu muzica si povesti, sudoku cu autocolante si foto ghicitori 🙂 In materie de carti mai am un singur mare dor, ca sa zic asa, si anume  Arta pentru copii de la Editura Gama. Am vazut o prezentare a cartii la Atelierul Talente de Nazdravani si am ramas impresionata de atunci. Primisem si un voucher cu reducere insa nu am putut ajunge atunci la trag sa-l folosesc. O sa-i scriu Mosului 🙂

E timpul sa ma uit la raionul de jucarii, evident educative. Aveti ceva recomandari?

Era sa uit. Cumparaturile le-am facut, evident, online.

Biciclete si triciclete pentru toti!