Iata ca am mancat pentru prima oara gem de macese 😀

Foarte bun, si eu nu sunt amatoare de gemuri si dulceturi, de obicei.Bine, am si eu cateva slabiciuni :D, cum ar fi dulceata de gutui, de cirese amare, de visine sau mure.

Ar fi interesant sa aflu reteta, poate chiar m-as incumeta sa fac un astfel de gem 🙂

Despre benificiile maceselor cititi aici si aici .

 

Update: Urmariti reteta de mai jos, la comentarii!

taguri, , , , , ,

    2 Comentarii


     

  • Carabineanu Aurelia a comentat...


    Ingredinte : Macesele se spala foarte bine pana ii cade tot pufu ala se pun in apa si se fierb FOARTE BINE ! pana se inmoaie foarte foarte bine ! se pasireaza [ se freaca de o site de inox macesele :)) ] Ce raman in sita se arunca ca iasa toti samburi puful tot le freci pana raman numa ele … dupaia se stricoara printro stricoratoare foarte deasa… daca nu ai o sita deasa deasa se stricoara prin stramp de femeie 🙂 e cel mai recomandat sa nu ramana pori / puf ca nu e buna la gust si te mananca stomacu [ deci recapitulam cand le freci prin sita le pui apa peste si freci cu apa aia si ramane apa de la macese … si dupaia ti macesele undeva… si apa aia o treci printrun strampen de femeie dala DES ! sa nu iasa puf…iar dupaia pui apa care o ramas pui macesele 1 KG DE ZAHAR INTRO OALA SI SE FIERBE PANA IASA CA MIEREA !!!! dar nu prea mult ca se intareste… deci ramane ca mierea nu ramane ca orice dulceata !


  •  

  • lila a comentat...


    multumesc,poate o sa incerc si o sa va spun ce a iesit:)

Leave a Reply









Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.