Sarbatori, sedentarism si multe alte cauze – pot gasi o multime de motive pentru care am ajuns aici. Iata ca ma reapuc de dieta. Am o oarece experienta cu dietele si, in principal, stiu exact ce trebuie sa fac sa mai scap de kilogramele in plus, la practica nu stau asa bine dar ma straduiesc. Optimismul e esential in reusita dietei si nu-mi lipseste, deocamdata.

Una dintre problemele importante pentru mine este micul dejun. De cand ma stiu am fost tentata sa sar peste el, sau sa ma limitez la o cafea, doua. Nimic mai gresit si lupt mereu cu mine sa iau micul dejun. Stiu exact care e micul dejun perfect pentru mine : iaurt cu cereale integrale, 2-3 nuci si jumatate de grapefruit. Plus cafea, evident, tensiunea mea mica nu ma lasa sa functionez fara cafea. De cate ori reusesc sa iau asa micul dejun ma simt excelent, nici vorba de foame pana la pranz. De ce oi fi eu dusmanul nr unu al meu de fac tot posibilul sa nu-mi fie bine nu stiu?!

Iata ca azi am redescoperit pilates.Pentru incepatori, evident, dar daca ar intra in rutina zilnica as fi plina de energie. Deja azi ma simt plina de energie, desi n-am facut setul complet de exercitii, inca ma doare mana.

Am depasit cateva obstacole. Inceputul e intotdeauna amanat, cunoasteti povestea: de maine ma apuc . Dar asta e doar un pas, greul abia acum incepe. Sa ma tin in fiecare zi de ea, si in special sa nu sar peste exercitiile fizice. Dietele fara sport la mine nu functioneaza niciodata, ba chiar ma apuca depresia dupa ele, asa ca nu ma tenteaza.

La gustarea de la 11 ma gandisem la un mar dar acum chiar nu pot. Imi ajunge un ceai mare si verde, fierbinte 🙂

La pranz ma gandesc la o salata mare, cu telina, nuci, ulei de masline, lamaie si peste – sardina cred. Cu paine de secara mergea salata asta, dar cred ca azi nu am 🙁 poate sa adaug si un ou fiert, ma mai gandesc.

Un ceai verde ar merge si dupa masa, sper sa nu uit.

Mai adaug si ceva mers pe jos, cobor cu o statie mai devreme din tramvai, macar atat ca oricum nu am timp de alta plimbare.

Am uitat: m-am cantarit, urmeaza sa-mi iau masuratorile si sa le trec in caiet: face bine la moral, cel putin la inceput, cand se vede diferenta 🙂

Sa am bafta, va tin la curent!

taguri, , ,

    Deschide discutia


     

  • Claudia a comentat...


    bafta!! si eu sunt de luni la dieta…superdieta:D


  •  

  • lila a comentat...


    mersi si bafta si tie!
    Ce fel de superdieta? spune tot 🙂

Leave a Reply









Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.