meduz

Multumita parintilor mei si lui Dumnezeu sunt inzestrata cu o bogata podoaba capilara, un par sanatos si “ondulat natural”, cum ii place mamei sa se mandreasca de cate ori are ocazia. Drept pentru care am fost chinul tuturor coafezelor cu care m-am intersectat sau al majoritatii. In copilarie era mai simplu, ca doar copiii nu au de ales, asta e tunsoarea si defilezi cu ea. Stilul castron m-a chinuit pana pe la 14 ani, cand (sta dovada fotografia de buletin) m-am transformat intr-un arici revoltat cu parul tuns scurt, fiecare fir de par revoltat si indreptat in alta directie. Minunat pentru oricine, cu atat mai mult pentru o adolescenta (vroiam sa spun adolescenta revoltata dar ma abtin de la pleonasm). Astfel ca pe toata perioada liceului nu m-am mai tuns, decat o usoara scurtare de varfuri cand minunea ondulata ajungea aproape de partile dorsale.
Citește continuarea »

oakDimineata, 2 martie. Ploua cu galeata. Bucuroase ca trebuie sa incepem dis de dimineata ne bulucim intr-un autobuz nu prea aglomerat. Copiii, ca de obicei, vor sa se aseze. Nu conteaza cat de mult sau putin mergem, ei vor sa stea jos. Parea ca e loc dar, daca te uiti mai bine, jumatate din locuri sunt ocupate cu umbrele sau pachete. Unele doamne  considera ca trebuie sa ocupe cate 2 locuri, doar e luna femeii. Nicio bucurie cand se elibereaza cate unul, mai toate au fost botezate, doar ploua afara.
Cum ajungem soarele ne face cu ochiul. Uf, parca mai seamana a primavara 🙂
La intoarcere toata lumea se grabeste fantastic. Abia reusesc sa urc in deja celebrul autobuz, dupa ce ma turtesc usile de doua ori. In oras e deja ambuteiaj . Calatori grabiti se roaga de sofer sa le deschida ca ajung mai repede pe jos. Evident, nici vorba de asa ceva. “De ce n-ai coborat in statie?” Si o raza de soare vine de unde nici prin cap nu-mi trecea. O bunicuta cu o sapca rosie pe cap se lupta din greu pe telefon. Era un sunet asa cunoscut.. Cand colo, ce sa vezi? Isi facea exercitiile la duolingo 🙂 Asta mi-a facut ziua mi-nu-na-ta! Iu-hu-huuuuuuuuuu!
Sa avem o primavara fantastica!