aperitiv

Pentru ca ne place foarte mult rulada asta si copiilor dar si adultilor deopotriva, am incercat si altcevacu aceeasi compozitie.
Laptele se fierbe cu untul si un praf de sare, pana se topeste untul.

aluat

Se adauga toata faina deodata si se amesteca bine, sa nu ramana cocoloase.

aluat

Se lasa putin la racit si se adauga ouale, unul cate unul.
Am luat cu lingurita gogosele pe care le-am asezat in tava pe hartia de copt. Sigur ca erau mai frumoase cu spritul dar la indemanarea mea..

Se coc aproximativ 20 min, pana se rumenesc usor dar raman moi si pufoase in interior.

gogosi

Am vazut de curand si la televizor un aperitiv asemanator. SIngura diferenta e ca nu foloseau lapte ci apa, in schimb dupa ce puneau ouale puneau si branza rasa. Sigur ca sunt delicioase si asa.

Iar pentru adulti merg de minune cu un pahar de vin rosu 🙂

gogosele

Sa aveti pofta!

taguri, ,

Leave a Reply









Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.