Vad ca ma opresc numai asupra subiectelor socante, dar nu pot sari acest subiect.

Cum e posibil ca ambasadoarea UNICEF in Romania, care ar trebui sa ajute copiii din Romania aflati in dificultate, din diferite motive, sa arunce cu noroi in campania pentru ajutorarea fetitei Lianei Stanciu si a lui Mita de la Bere Gratis?

Ce sa mai fie de spus pe aceasta tema? Cuvintele sunt total de prisos.

Ce fel de om trebuie sa fii sa faci acest gen de acuzatii? Cum ar putea o persoana publica atat de cunoscuta, cum e Mihaela Radulescu, care e implicata in nenumarate actiuni caritabile, care are suficienta” imagine”, ca sa zic asa, sa isi faca campanie pe nenorocirea unei fetite de 2 ani si a parintilor sai? In Romania ar fi posibil, dar nu poate fi vorba in cazul Mihaelei Radulescu. Si spun asta la 2 zile dupa ce am cumparat cartea Mihaelei Radulescu “Despre lucruri simple”, si am si citit-o. Am cumparat-o din alte motive decat cumpar carti de obicei: faptul ca drepturile de autor provenite din vanzarea acestei carti revin unei fundatii care ajuta de ceva vreme persoane aflate in dificultate, sinistrati, etc. Asta m-a convins.

E adevarat ca in Romania au aparut multi care strangeau bani in scopuri caritabile si au disparut cu banii dar asta nu inseamna ca, din acest motiv, nimeni sa nu se mai implice in actiuni de caritate pentru ca unii au compromis ideea. In Romania, poate ca in majoritatea tarilor de pe glob, exista foarte multi oameni saraci, aflati in suferinta, pe care cei plini de succes nu ar trebui sa-i uite.

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.