Paste cu legumeZilele trecute am gatit paste intr-un mod mai ciudat, diferit de felul in care le gateam de obicei.

Fiind toamna am vrut sa gatesc cu legume din belsug, asa ca am curatat 2 vinete de coaja, le-am taiat felii, le-am dat cu sare pe fiecare felie si le-am lasat sa se odihneasca vreun sfert de ora. Intre timp am pus la copt 4 ardei capia si am curatat 2 cepe mari si rosii, pe care le-am taiat rondele.

Evident, am pus si pastele la fiert, in apa clocotita cu sare si ulei, dupa care le-am lasat in strecuratoare sub jet de apa.

In putin ulei incins am calit rondelele de ceapa, amestecand cu grija sa nu le defeormez prea tare, apoi vinetele, spalate de sare si scurse de apa, pana se inmoaie, fara sa se rumeneasca prea tare.

Am curatat ardeiul si l-am taiat fasii, dupa care le-am “montat” pe farfurie, ca in imagine :d Evident, ar merge foare bine si cu kechup, fie deasupra, fie toate legumele sa “mijoteze” putin in suc de rosii. Condimentele preferate, verdeata, dupa gust.

Ciudat dar delicios! 😉

Similare:  Tarta cu fructe de padure si crema de vanilie: reteta super-rapida!

Leave a Reply









Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.