oua pictate

Ca de obicei petrecem Pastele in familie. Cu vreme frumoasa, distractie, traditii mai vechi si mai noi, vesti mai bune si mai rele, reguli noi mai greu de acceptat dar per total cu liniste si armonie.

Am cules flori, ne-am incalzit la soare, am pictat oua, am facut poze, am ajuns si in cimitir pentru prima data noaptea si n-a fost de groaza, am  admirat padurea, chiar daca incep taierile si pe acolo. Distractie linistita in familie. Lucruri simple care ne fac viata mai frumoasa.

impletim pasca



Am invatat ca si cele mai vechi si stabile traditii au un sfarsit intr-o zi. Astfel, chiar daca am luat lumina de Inviere de 30 de ani de la biserica de peste drum, anul acesta nu a mai fost recomandat sa o iau tot de acolo, pentru ca la impartirea credincioasilor ai mei au fost repartizati la alta biserica. Asa am ajuns la miezul noptii in cimitir, cautand o bisericuta la inceputuri, fara clopot si fara sa stim ce program de Inviere are. A trebuit sa facem cale intoarsa si sa luam tot lumina de peste drum, dar mama s-a intors sa respecte regulile si sa asiste la slujba acolo unde a fost repartizata.

pasca

Dar sa revenim la lucruri placute.

la masina de tocat

culegem flori

 

flori





Buzaul primavara

padurea

 

Sper ca ati avut parte de Paste luminos. Va doresc sa pastrati in suflet aceasta lumina!

Similare:  Martisoare - atelier
taguri, , , , , ,

Leave a Reply









Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.