Ce o fi cu isteria asta creata de nunta pe neve? Internetul a explodat ca au organizat unii o nunta pe nevazute. vedete peste vedete au participat la nunta, super vedete au cantat la nunta pe neve, toata lumea vrea sa se pozeze cu mirii de la nunta pe neve. Mirii de la nunta pe neve sunt un soi de maimuta de la mare, toti vor sa se pozeze cu ei, sa aiba amintire. Amintire de la ce? De la un circ?

Nu ca i-as condamna pe cei care au aceptat sa se casatoreasca asa. Treaba lor, multi nebuni pe lumea asta. Si la urma urmei casnicia e o loterie, sunt oameni care se stiu de o viata si cand s-au casatorit nu a mers, asa ca nu prea se dau lectii in alegerea “jumatatii”.

Dar nebunia care s-a creat in jurul lor, ca mireasa e virgina, lucru ironizat la maximum, un soi de dinozaur al zilelor noastre, ca mirele e teolog,ca au zis una, ca au zis alta, toate creeaza un circ ieftin care insa prinde foarte bine la romani.

Pana si Mircea Badea, care se declara impotriva mondenitatilor, a fost la nunta pe neve. Chiar, e vreo “vedeta” din Romania care nu a participat la nunta? Cred ca doar cei cu motive foarte intemeiate 😀

Similare:  Romania fruntasa la cultivarea plantelor modificate genetic

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.