Susan Powter o numeste “prajitura ingerilor”. Se prepara foarte usor satisface cu succes nevoia de dulce. Evident, grija la portii!

Ingrediente  pentru 12 portii: 160 g faina (am folosit integrala), 30 g cacao, 280 g zahar, 6 oua, 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, 1/2 lingurita pudra de migdale.

Se incalzeste cuptorul. Se amesteca faina, cacao si 60 g zahar.

Albusurile se bat spuna. Se adauga bicarbonatul de sodiu si se bat pana se intaresc.

Galbenusurile se freaca cu restul de zahar si pudra de migdale, apoi se incorporeaza in albus. Se incorporeaza treptat si amestecul de faina cacao, apoi se toarna in forma tapetata sau pe hartie de copt.

Se coace cam 40 min la 200 grade.

Similare:  Piept de rata a la Gasconne
taguri, , , , , ,

Leave a Reply









Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.