Sambata ne-am distrat la Muzeul de Istorie, la evenimentul realizat cu ocazia zilei Frantei si a imnului La Marseillaise. O ocazie foarte buna, atat pentru noi cat si pentru copii sa admiram Lapidarium – Copia Columnei lui Traian si Steagul lui Ştefan cel Mare. Printre alte exponate acestea au fost cele mai impresionante si am povestit cu copiii o vreme despre ele. Da, am povestit noi, pentru ca, desi in program scria ca vor fi ghizi care sa ne insoteasca noi nu i-am vazut. Cam atat la minusuri, seara a fost foarte frumoasa si educativa. Am admirat costume medievale, exponate de colectie, muzica medievala (fetele de la No Mads au fost ne-au incantat, la propriu), am vazut dans contemporan, am prins si cateva fragmente de teatru, am degustat vinuri bulgaresti si romanesti (rose-ul de la Enira a fost o descoperire foarte placuta pentru mine).

Se puteau face si fotografii in costume de epoca, se puteau cumpara monede, vederi, carti, dar si dulciuri sau articole home made.

Sigur ca n-am putut ramane pana la unu noaptea, Andrei a adormit la un moment dat 🙂 Dar ne-am bucurat cu totii de aceasta seara minunata, la care ne dusesem cu inima stransa, pentru ca ne asteptam sa fie aglomeratie ca la Noaptea Muzeelor. Nu a fost deloc asa desi nu se poate spune ca nu a fost un eveniment animat dar nu ne-am calcat pe picioare cu nimeni.

Ca sa va faceti o parere ascultati fetele de la No Mads

Error thrown

Call to undefined function wp_related_posts()