Primesc pe email:

“VA ROG , VA IMPLOR , AJUTATI-MA SA TRAIESC !  Va multumesc din suflet !
Nu pot sa exprim in cuvinte durerea, disperarea , deznadejdea mea , dar sper din adancul sufletului ca prin ajutorul dvs sa pot sa traiesc. Candva aveam si eu un zambet , candva ma bucuram si eu de viata, dar acum totul s-a schimbat .

….

Imi cer mii de scuze ca va abordez intr-un mod sensibil si delicat , dar am ajuns mult sub limita suportabila din punct de vedere material , psihic si fizic . Va rog din inima , va implor sa-mi acordati in conditiile dvs un IMPRUMUT de 1.645 RON sau ORICE ALTA SUMA pe care dvs v-o puteti permite . Am mare nevoie de bani pentru tratament  medical recuperator pe baza de ceaiuri naturiste care efectiv costa o groaza de bani pentru a imi trata singurul rinichi pe care il mai am ( rinichiul drept , cel sanatos a fost si el afectat inca de la nasterea mea prin faptul ca si el este un pic rasucit , si pentru faptul ca a trebuit sa preia si functiile celui bolnav ) , analizelor medicale periodice si pentru a-mi plati cursul de analist programator . Cursul de analist programator costa 850 ron . Un ajutor de la dvs  sub orice forma doriti dvs va schimba total situatia mea dificila si dramatica de viata . In conformitate cu problema mea reala si dramatica , si cu profunda sinceritate va stau oricind la dispozitie cu toate detaliile si documentele care confirma situatia mea dificila si disperata .

PS. Oricind va stau la dispozitie cu orice detalii si documente despre mine la numarul de telefon 0749528747 ,  pe aceasta adresa de sanatateaamara@gmail.com  sau va pot trimite prin posta obisnuita copii ale tuturor documentelor mele”.

tags, , ,