Merge ca aperitiv sau fel principal, servit cu o salata, poate si ca garnitura la gratar de pui. Reteta e auzita la itsybitsy.ro , cantitatile sunt aproximative: 350 g morcov ras pe razatoarea mare, 250 g orez fiert deja, eu am folosit orez integral,250 g cascaval, eu am folosit branza proaspata si crema de iaurt, ou ou, o lingurita de chimen macinat, 250 ml lapte, o ceapa.

Ceapa se toaca marunt. Eu am calit-o in tigaie antiaderenta cu putin ulei si un praf de chimen, cand s-a inmuiat am adaugat morcovul si am amestecat, dupa 1 min am stins focul.Oul batut l-am amestecat cu branza si laptele, chimenul, apoi l-am adaugat peste orezul fiert, am amestecat si ceapa si morcovul, am pus intr-un vas de yena si am bagat in cuptor, cam 30 de min.Presar deasupra branza rasa sau cascaval si mai las putin la cuptor sa se rumeneasca.

Delicios 😉

Similare:  Supa de linte
taguri, , , ,

Leave a Reply









Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.